fredag 7 augusti 2009

Snart slut på husvagnssemestern

Ja imorgon eftermiddag rullar vi ner till Visby och övernattar där för att ta färjan hem på söndag morgon kl.8.50. Vi hinner gå en sväng i Visby på kvällen och äta en god middag ute på någon mysig restaurang innan vi kryper till kojs.

Vi har haft två härliga veckor på Gotland!! Igår kväll tog vi cyklarna och cyklade ut till ett ställe som heter Norsholmen, ett helt underbart ställe lugnt och fridfullt med utsikt över havet.

Vi hade med en engångsgrill och grillade korv och drack öl till, sedan satt vi och myste med ett glas rött och kollade på solnedgången.

Tjejerna stormtrivdes och var jätteduktiga att cykla med, det var en bra bit för de att springa, bra träning. De har varit hur duktiga som helst att ha haft med sig, så lättsamma att ta med vart vi än varit.

Jag har tre dagar kvar på semestern när jag kommer hem sedan börjar allvaret igen, känns inte så lockande just nu måste jag säga.

Hejhej

1 kommentar:

  1. Låter som ni haft en toppentur med varandra, härlig vagn och underbara fyrfota söt-tjejer! Sånt kan man leva länge på sen när man börjar jobba igen! Kramis från oss!

    SvaraRadera