tisdag 8 juni 2010

Avslutningsmiddag

På min nya förskola har man som tradition att de barn som ska börja i sexårs blir utbjudna på restaurang med personalen.

Vi gick till "Gamla Stans Trädgård" och åt med två tjejer som skulle sluta, de kom så fint uppklädda och var märkbart tagna av att få gå på restaurang, den ena hade aldrig varit ute och ätit förut så det var extra spännande för henne.

Småtjejerna valde pannkaka med sylt och glass, och så tog de glass till efterrätt också =). Vi vuxna tog allihop Ryggbiff med Bearnease och färsk pommes till. Det var gott men jag blev besviken på att den enda grönsaken man fick till var en halv grillad tomat!!!!!!

Flickornas föräldrar hämtade upp två nöjda barn kl. 19.00, vi hade en mysig stund på restaurangen :)

Hej hej

3 kommentarer:

  1. Åhh vilken trevlig tradition, så vuxna de måste ha känt sig ... blir alldeles rörd för hur goa ungar är :-D så ärliga o raka i sitt sätt (sen blir det gamla tanter av dem, ja inte vi förstås utan de där "andra" hihi).

    Ja det ska bli så trevligt att åka iväg, äventyr för tvåbenta såväl som fyrbenta. Utan vagn denna resa men huset känns super faktiskt, tror vi kommer att trivas. Det bästa var just med avstängningsmöjligheten så vi kan ha dörrar öppna utan att vara rädda att någon försvinner ifrån oss (och som nån sa, jag rymmer inte heller då ju, hålls på plats liksom).

    Ska ni iväg nåt med vagnen o vovsen i sommar? hemmavid i Svedala eller utrikes?

    SvaraRadera
  2. Verkligen mysig tradition! För både vuxna och barn. :) Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Mysigt med BÖ, inte behöver man åka någonstans för att ha det alldeles, alldeles underbart!!

    Jag ser också fram emot att vara hemma emellanåt, ska nog ut till mor någon av veckorna jag är ledig o L jobbar, umgås o snacka tjejsnack bara! Kanske träffa någon annan som är ledig samtidigt who knows!

    SvaraRadera