tisdag 9 juni 2009

Fullt hus

Nu har Natali flyttat hem igen efter ett år på dansskola. Det har varit det bästa året i hennes liv säger hon (fyller 20 år i dec.) Hon har gjort det hon älskar mest hela dagarna och ibland kvällarna också, hård träning och dans ett helt år.

Det är inte bara hon som är hemma utan även Mikaela som har sommarlov från sina studier och jobbar på badhuset här i Norrtälje, skönare att vara hemme hos mamma och pappa än att pendla från Danderyd tycker hon. Ja som sagt har de (inte Robin) återvänt till boet för ett tag. En kompis sa en gång när hennes söner återvände hem gång på gång efter att de flyttat hemifrån, man blir aldrig av med dem haha.

Det som är väldigt positivt med fullt hus är att det nästan alltid är någon hemma med hundarna.

5 kommentarer:

  1. Tack så mycket!

    Nu är det full stuga hos er! Hundarna njuter antar jag - fler knän och risk för att det kommer "ramla" något gott! :-)

    kram

    SvaraRadera
  2. Härligt med alla hemma, liv och rörelse hela tiden och någon som har vovarna hela tiden! Säkert också ovant att ha det så hela tiden, ni som vant er med lugn och ro åtminstone bitvis! Härligt när de trivs så bra hemma dock, bättre än tvärtom skulle jag tycka!

    SvaraRadera
  3. Åhhh mysigt med Gotland! Ska ni ta vagnen och ställa upp er eller bo på annat sätt?

    Grekland blir som tidigare med första veckan själva och sedan kommer bror och brorsbarn till vår vecka två och så åker vi hem ihop. 3:e året på raken i år och barnen fick välja, åka själva med pappa eller med faster Mia och farbror Leslie - kul att de valde oss tycker jag!

    14-16 augusti ska vi på träff med gänget som gick kurs här i vår, alla som vill och kan kommer med sina respektive och vovs såklart! Anna som vi åker till tycker det räcker om jag och Leslie o Fred kommer, gulligt sagt :-D

    När ni är i Tiveden så är vi i Karlskrona med omnejd, husvagnen och vi är ute på tur då (också kanske man ska säga). Eftersom vi missade rabies för Fred i år så får vi kompensera med mycket Svedala i stället, tror han är nöjd med det bara vi är ihop!

    Tiveden såg förresten riktigt trevligt ut på bild, kollade in när det kom ut på forumet!

    SvaraRadera
  4. Förresten, verkar vara ett visst bortfall från förra årets träff till träffen i år. Eller är det fler som anmält fast inte på forumet kanske?

    SvaraRadera
  5. Ja, det såg ut som ett roligt gäng de som redan sagt att de kommer! Det behöver ju inte vara fler för att ha riktigt kul! :-D (sen att ni grinar en skvätt för att vi inte kommer det är ju förstås tråkigt *hahaha sorry för min humor* eller humorfria jag kanske jag ska säga).

    SvaraRadera