onsdag 3 juni 2009

Lova Dp eller råtta!?


När Pelle kom hem på lunch idag fann hann sin ryggsäck på golvet med ett stort "råtthål" i.
Det visade sig att vår påhittiga alltid hungriga Lova kännt lukten av mat (det låg en plastpåse med hundmat i) och helt sonika bitit sig igenom ryggsäcken!!

Man kan undra om hon har rakbladständer, hon åt upp maten men hade som tur var spottat ut plastpåsen, hon hittade också en fotfil som hon hade slitit bort slipdelen på och en påse med en cd-skiva som hon nöjt sig med att bara bita ur sin plastpåse. Ja denna dam hon kan hitta på saker hon när hon är ensam hemma med Diva.
Mors

3 kommentarer:

  1. *haha* lilla dp-råttan, ja de är för härliga och duktiga på att lukta sig fram till godsaker, inte undra på att de så lätt kan tränas till allt!

    Lunchen igår satt kvar länge, smaken av den goda maten liksom låg i gommen hela dagen!

    Vi ska till Vaxholm i helgen och har fått tips från Cecilia om mysiga ställen (lite fikaplatser kan du tänka dig, men så är hon ju expert inom området också), gulligt tänkt av henne tycker jag!

    Ha en superhärlig helg och nosgnugga flickorna från oss, Pelle kan du krama ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha, det där låter som Xena...

    Nä, tyvärr kommer vi inte på storträffen. Vi ska på utställning den helgen plus att vi har så mycket annat planerat i framtiden. Hoppas vi ses i sommar iaf!

    SvaraRadera
  3. RÅTTA!! Helt klart :-) Har ju massa råttor hemma också... banne den som lämnar en gammal matlåda i en väska.. (som husse gör typ varenda dag)

    När är denna storträff?

    Vi ses kanske den 13e.. får se om jag kan ta en sväng ut mot roslagen ;)

    Kramar
    Chris & pinnarna

    SvaraRadera