söndag 21 juni 2009

Hemma både från Frankrike och midsommarfirande på B-Ö

Det var hur bra som helst i Frankrike, 27-30 grader varmt man kunde gå i linne även sent på kvällen. Vi fick en heldag på playan, badade och solade hela dagen, vi var alla lite röda i skinnet på kvällen haha.

Studiebesöket i på Freinet's skola i Vance var bra, låg hur vackert som helst med en underbar utsikt. Vi hade hyrbilar den dagen så efter besöket åkte vi till St Paul en liten häftig by där det inte fanns några bilar bara smala pittoreska gränder omgärdat av en mur. Efter det åkte vi till Cannes, häftigt att bara ha varit där.

En annan dag åkte vi till Monaco och var utanför Casino de Royal, det var som att vara i en film, vilka bilar och för att inte tala om båtarna i hamnen. En rolig episod var när vi tog en öl i hamnen och kyparen frågade var våra män var så svarade en jobbarkompis att de var kvar i båten haha. han hade humor och skrattade gott åt det.

Vi var även på besök på en vingård och fick en rundtur och provsmaka vitt, rött och Rosevin, jag köpte med mig två flaskor hem.

Jag såg en hel del Dvärgpinschers i Nice, och hur man då längtar efter sina egna.

Vi landade kl. 16.00 på torsdag em och efter hemkomsten packade jag upp snabbt och sen bar det iväg till Björkö-Örn för midsommarfirande. Det blev en skön och mysig helg, borta bra men hemma bäst, det var så skönt att ha två tjejer under täcket igen haha.

Sätter in lite bilder sen.

Hej Hej

2 kommentarer:

  1. Välkommen hem!! Härligt borta men som du säger alltid bäst hemma! Hoppas även midsommar var bra, Frankrike låter toppen!

    SvaraRadera
  2. Låter som en kanonsemester! Känner igen känslan av att njuta av att vara hemma med vovvsen igen! :)

    Ps. Bilder, bilder, bilder!

    SvaraRadera