lördag 6 juni 2009

Nationaldagen

Idag så bestämde jag med Heidi att vi skulle ses på Gärdet kl. 12.00 för lite hundlek och en fika på Himmelska. Pelle jobbar hela dygnet så det passade bra att fira 6 maj i Sthlm. med trevliga vänner.Cecilia skulle eventuellt komma efter sin agilityavslutning.

När vi satt på Hh kom vi på den briljanta ideen att vi skulle gå och ta ett glas vin på något trevligt ställe som tog emot hundar på sin uteservering. Ringde sonen och fick tips om Östermalmstorg.

Cecilia ringde precis efter och sa att hon inte skulle komma till Hh. Men oj vad snabbt hon ändrade sig när vi sa att vi skulle ta ett glas vin haha, sånt gillar jag.

Heidi och jag traskade dit med hundarna och fick ett bord trots att det såg fullsatt ut, och hundarna var det bara att ta med in på uteserveringen, toppen. Cecilia kom och vi hade en jättemysig eftermiddag med kallt Rosevin och vatten till hundarna.

Tog 18.30 bussen hem nöjd med min dag.

Tack tjejer för en trevlig dag!

Kram

2 kommentarer:

  1. MYSIGT!!!

    Nästa gång ni ska ta en walk eller not så är vi gärna med.. om vi får :?

    Manpower in the ring!!! Sånt gillar vi!
    Önskar att herrn i huset även här skulle ställa, men ska inte klaga - fick in honom i ringen i Österbybruk. Han hade inget val..hihi, så därför är de kanon att ha i samma klass eller i BIR och BIM :-)

    SvaraRadera
  2. Najz, precis så ska det va ju! Härligt nationaldagsfirande!!

    SvaraRadera