måndag 5 april 2010

Har gått bättre....

Det gick inget bra för Lova och mig igår, vi åkte ut med en 2:a :(
Domaren, som var från Ryssland, satt på en stol när han skulle känna på henne och kolla tänderna vilket gjorde att han fick ta i henne lite hårdhänt när han skulle kolla tänderna på ena sidan och det gillade inte Lova så hon markerade lite mot honom.
Sedan fick man inte ställa ner henne på golvet när han skulle bedöma henne utan hon skulle vara kvar på bordet och det går inte med Lova hon ser ut som en ostkrok då, däremot stället hon sig fint på golvet så så blev det med det. Men vi älskar vår Lova och tycker hon är fin oavsett vad en domare från Ryssland säger.

Det var i varje fall jättekul att träffa alla människor runt ringen, vissa hade jag inte träffat på länge!

Hej hej

2 kommentarer:

  1. Ibland blir det inte kul med utställning, en bra dag för en kan vara skit för någon annan, såväl tvåbent som fyrbent. Hon är ju tok-finaste Lovan i stan ändå ju "stor rosett från oss"

    Ja, park-/och eller gångväg är tydligen inte något att bry sig om när man själv behöver gena till något! Trött på egoister blir man verkligen!

    SvaraRadera
  2. Det är trist när domare är hårdhänta med hundarna! :( Vi gillar inte heller att bedömmas på bordet! En stolt DP vill oftast stå på sina egna ben på marken! :) Det går nog bättre nästa gång! Är stolta över er! Kram!

    SvaraRadera