onsdag 15 april 2009

Många Dp

Det börjar bli många Dvärgpinschers i Norrtälje, kul. Idag var jag hos en tjej som heter Karin som precis tagit över en Dp tik på ca. 10 mån som heter Klara. Hon var jättefin, Karin har även en blandrashund som heter Tarzan som är hur mysig som helst.

Mina tjejer och hennes hundar sprang runt på tomten och busade, vi bestämde att vi skulle försöka träffas lite nu och då och ta promenader tillsammans så hundarna skulle få lära känna varandra och leka tillsammans. Det är ju så att Dp gillar att leka med sin egen ras. Ska försöka fånga dem på bild nästa gång.

Hej hej.

4 kommentarer:

  1. Provar direkt att kommentera!

    Visst finns det typer på byn, men vi hade en underbar helg och allt funkade bra (utom elvärmen, måste kollas, vi hade ju varann och gasolvärme att tillgå) med allt kring vagn och förtält! Kul när förtältet är såååå mycket större än vagnen invändigt *fniss*

    SvaraRadera
  2. Hur bra som helst gick det nu!!

    Kul dag och jätteskoj att träffa fler pins nära där man bor, själva har vi varenda korsning här utom minpins faktiskt, men det går ändå helt klart (i brist på tänker väl Freddan)!

    Har ni varit ute och börjat campingsäsongen än?

    SvaraRadera
  3. Tokmysigt, förstår om ni längtar till sista april - snart där!!! Skickar en kam att räkna ner på (om ni inte redan har en förstås)!!

    SvaraRadera
  4. Förresten, kolla av din klocka på bloggen, den tycks vara i olag liksom - jag lade ju in mina inlägg rätt så sent, inte på dagen!! Kan vara en inställning att ändra bara!

    SvaraRadera